Over COOK UP

“Het enthousiasme van onze klanten, dat geeft elke keer weer een ongelofelijke kick”
Peggy Vanwelden

Liefde voor het koken heeft een naam: COOK UP

COOK UP koestert uw liefde voor het koken.

Met karaktervolle fornuizen. Stuk voor stuk uitblinkend qua design, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en duurzaamheid. COOK UP is niet voor niets de exclusieve invoerder in België en Luxemburg van de iconische merken AGA, Falcon, ILVE en La Cornue.

Met persoonlijk advies. Voor COOK UP bestaat er geen ‘doorsnee klant’. Iedereen is uniek, met een eigen persoonlijkheid en een eigen levensstijl. Als u ons de kans geeft uw manier van leven te leren kennen adviseren we u graag welk type, welke afmeting en welk merk perfect bij uw visie aansluiten. Voor elk budget hebben wij een droomfornuis. We werken uiteraard graag samen met uw keukenbouwer en (interieur)architect.

Met inspirerende kookdemonstraties van onze COOK UP-chef Stefan. Zo leert u de kwaliteiten en mogelijkheden van elk fornuis kennen en neemt u altijd enkele van onze keukengeheimen mee naar huis.

Met onze prachtige showroom met een reusachtig aanbod aan fornuizen en onze online shop vol nuttige (en minder nuttige, maar altijd zeer leuke!) accessoires die in geen enkele keuken mogen ontbreken.

Met een onberispelijke service.

De overtreffende trap van koken? COOK UP!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.