AGA

For your way of life

Voor honderdduizenden eigenaars is de AGA zoveel meer dan gewoon een fornuis, het is een manier van leven geworden! 

De AGA is in al zijn eenvoud een buitengewoon fornuis: makkelijk in gebruik, uiterst intuïtief, een waar genot om mee te werken én een schitterende aanwinst in elke woning.

Zoveel meer dan een fornuis...

Al bijna 100 jaar staat AGA voor een grootse culinaire traditie en hoewel de klassieke look behouden blijft, schuilt er achter het gietijzer eenvoudige maar doordachte technologie.

U zal, volledig stressvrij, de lekkerste gerechten op tafel toveren in een mum van tijd. Van een snelle wok, een klein hapje tot een uitgebreid feestdiner, de AGA maakt het u allemaal zoveel eenvoudiger. Het is een stijlicoon dat op de dag van vandaag nog even innovatief is als het moment waarop hij werd uitgevonden.

Een krachtig en tijdloos ontwerp laat je toe de AGA in de meest uiteenlopende interieurstijlen te integreren, van warm landelijk tot uitgesproken strak en alles tussenin. Het gebruik van robuuste materialen gecombineerd met authentiek vakmanschap resulteert in een kooktoestel met een uitzonderlijke levensduur waar jij én je gezin elke dag opnieuw van kunnen genieten.

Kies je voor AGA kookplaten, gasbranders of liever inductie? Gietijzeren ovens met hun onvergelijkbare straling of een snelle hete lucht oven? Aan jou de keuze hoe ze te combineren. Voor elke kok, voor elke levensstijl, voor elke thuis is er een AGA.

3-Series

The most innovative AGA

De nieuwe AGA eR3-series is het eerste AGA-fornuis dat gietijzeren ovens combineert met een klassieke heteluchtoven en de gietijzeren kookplaten met inductie.

Deze hybride biedt u dan ook het beste van twee werelden: snelheid en onovertroffen kookresultaten.

Met de AGA eR3-series houdt u alles onder controle. De gepatenteerde snelkookplaat, de gietijzeren ovens, de snelle heteluchtoven, een ultramoderne inductiekookplaat met twee of drie zones en bridgefunctie, dit alles biedt u een ongekende variatie in kooktechnieken waar je zelf bepaalt van welk deel van de AGA je wil genieten.

7-Series

For your way of life

De AGA 7-serie is het paradepaardje van het huis, volledig in gietijzer, ovens op verschillende temperaturen, grote gietijzeren AGA kookplaten en een sterke, tijdloze look om intuïtief en ongecompliceerd te koken en te genieten.

De modellen binnen deze reeks bieden u de keuze tussen de klassieke AGA die zacht zijn warmte vrijgeeft in de keuken of modellen zonder warmteafgifte waarbij u helemaal vrij bepaalt wat en wanneer er klaar is voor gebruik.

Het massieve gietijzer zorgt voor een onvergelijkbare kookervaring met uitzonderlijk smakelijke resultaten en zonder nood aan technische hoogstandjes. Eten dat op een AGA-fornuis wordt bereid, smaakt lekkerder, simpel!

Masterchef Deluxe

High performance cooking

Niemand begrijpt beter dan AGA hoe belangrijk de perfecte mix van vorm en functie is. De AGA Masterchef Deluxe heeft alle kenmerken zo typisch aan AGA: oog voor detail, kwaliteit en design.

De Masterchef Deluxe past in elke keuken, ongeacht of de stijl van uw keuken nu modern, landelijk of klassiek is en is beschikbaar in zeven prachtige AGA kleuren.

Hij is verkrijgbaar in twee breedtes (90 en 110cm), met een gas- of inductiekookplaat en drie of vier ovens – waaronder een aparte grill. Dit fornuis is het toonbeeld van elegantie en ideaal voor iedereen die graag een AGA bezit, maar de voorkeur geeft aan de klassieke eigenschappen van een conventioneel fornuis.

S-series

Designed for perfection

De karakteristieke S-Series fornuizen hebben alles wat u van een AGA verwacht; dezelfde betrouwbaarheid, hetzelfde design en dezelfde aandacht voor details als het warmteopslag AGA-fornuis. Bovendien zijn ze uitgerust met ingebouwde flexibiliteit, waardoor er altijd een model is dat bij u past.

AGA S-Series fornuizen bieden het beste van twee werelden. Ze bieden moderne technologieën, een stukje geschiedenis en het aantrekkelijke gietijzeren aanzien van een traditioneel AGA fornuis in een perfect, energiebesparend pakket voor de hedendaagse keuken.

De AGA S-series fornuizen zijn beschikbaar in twee versies: met gasbranders of met een vitro-keramische kookplaat en kunnen zowel vrijstaand als tussen keukenkastjes geïntegreerd worden.

Get Inspired

Met meer dan 40 jaar ervaring weten we als geen ander dat een keuken, naast functioneel en ergonomisch, ook  gewoon mooi moet zijn.

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Honger naar meer?

Ontdek de volledige collectie in de catalogus. Deze kan je hier downloaden in digitale vorm. Je kan ook een bezoekje brengen aan onze toonzaal of een vrijblijvende afspraak maken.