ILVE

Live, Cook, Love

We geloven dat koken een plezier moet zijn!
Daarom brengt ILVE  al meer dan 50 jaar efficiënte, flexibele kooktoestellen, ontworpen om, samen met u, het beste uit uw ingrediënten naar boven te halen en in alle eenvoud te genieten.
De unieke combinatie van Italiaanse passie voor lekker eten, doorgedreven technische kennis en een drang naar vernieuwing resulteren in uitzonderlijke kooktoestellen. Elke ILVE wordt met de hand gebouwd en gemonteerd, met oog voor zelf het kleinste detail. Elk element is zorgvuldig ontworpen om zo gemakkelijk te bedienen dat er enkel aandacht uitgaat naar wat echt telt: koken! Geïnspireerd door professionele keukens wereldwijd, maakt ILVE er een missie van om al die verschillende kook-technieken

te ontleden en zodanig aan te passen, dat ze perfect aansluiten bij de verlangens van zowel gepassioneerde foodies als gezinnen die belang hechten aan goed en lekker eten. Van culinaire hoogstandjes tot de klassieke familiale keuken, slow-cooking, bakken, braden, grillen, wokken, sudderen en teppan-yaki, alles steeds met een eenvoudige, intuïtieve en precieze controle! Dat al onze klanten een passie voor koken en eten delen wil niet zeggen dat ze allemaal dezelfde woonstijl hebben. Ook daar speelt ILVE op in door 4 verschillende lijnen te brengen die elk op hun manier aansluiten bij verschillende interieurstijlen. Van landelijk over tijdloos tot uitgesproken strak, maar allemaal ontworpen met hetzelfde doel: van koken een echt plezier maken, dag na dag, jaar na jaar!

Italiaans design overgoten met hedendaagse techniek

Ilve Styles

De synthese van schoonheid en functionaliteit

Majestic
MAJESTIC

De Majestic van ILVE belichaamt het ultieme beeld van een fornuis. Een vrijstaand element dat past in elke omgeving en onmiddellijk centraal staat. Een uitgesproken samenspel van ronde lijnen, bewerkte details, fijne afwerkingen en technologie afgeleid van de wereld van het professioneel koken.
Een Majestic fornuis is meer dan een kooktoestel, met zijn ronde vormen, gesmolten uit het puurste staal en de minutieuze afgewerkte details is het een blikvanger, een statement.
Ze zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, van 70cm tot 150cm, in een klassieke selectie aan kleuren of bieden u de optie om elke denkbare RAL kleur te selecteren. Edele metalen zoals koper, messing en brons zorgen voor de fijnste afwerking van uw fornuis.

De smaak van traditie met een moderne twist

Nostalgie
NOSTALGIE

Een traditioneel ontwerp dat een perfecte brug bouwt tussen het verleden en het heden. De ILVE Nostalgie collectie combineert een elegante retro uitstraling met hedendaagse kooktechnieken: van hoogrenderende gasbranders over inductie tot blast-chillers en vacuüm koken. Allen zo ontworpen dat ze zich perfect thuis voelen in een landelijke keuken of een dynamisch contrast vormen met een modern interieur. Professionele kwaliteit vertaald naar particulier gebruik. Een samenspel van hoogwaardige materialen en een klassieke stijl om u elke dag opnieuw te inspireren. De Nostalgie lijn biedt u de mogelijkheid voor een “Noblesse” afwerking te kiezen; dit kaderwerk geeft uw fornuis net dat beetje extra cachet.

De onweerstaanbare aantrekking van strakke lijnen en pure kracht

Professional Plus
PROFESSIONAL PLUS

Een volledige lijn fornuizen, kooktafels, ovens en kooktoestellen ontworpen in een uitgepuurde, haast industriële, stijl. ILVE gebruikt dezelfde nobele en duurzame materialen als in professionele keukens: roestvrij staal (Aisi 304), gietijzer en messing. Net als de grondstoffen, ondergaan ook de technische componenten de strengste controles. ILVE fornuizen worden individueel gebouwd en zijn met expertise, passie en vakmanschap met de hand samengesteld. Moduleerbare gaskooktafels met branders van 1,4 kW tot  de extra krachtige 5 kW versie, in combinatie met de gietijzeren sudderplaat of stalen teppan -yaki aangevuld met inductie, of liever helemaal inductie met extra grote kookzones? Alles kan! Met keuze tussen verschillende oven-configuraties bent u zeker dat u de perfecte opstelling vindt, van 65 tot maar liefst 97 L oveninhoud en een constante elektronische temperatuurcontrole garandeert u elke keer opnieuw perfecte resultaten.

Koken herleid tot zijn essentie

Pro Line
PRO LINE

Een jeugdige lijn voor zij die kiezen voor een ontwerp in alle eenvoud. Tijdloze vormgeving en bestudeerde details geven deze collectie een look die in elke keuken zijn plaatsje verdient. Een lijn die siert door eenvoud en soberheid, ontworpen om het koken elke dag opnieuw aangenaam te maken. Elegante pannendragers voor de gas versie, kookplaat uit 1 stuk gewalst inox of een strakkere vormgeving voor de inductie modellen, aan u de keuze.

Beschikbaar in een aantal klassieke kleuren en uitgebreid met “Limited Edition” fornuizen met speciale kenmerken zoals de black-black: een volledig zwart fornuis, van kookplaat tot de soft-touch bedieningsknoppen en de handgreep van de oven.

Getriggered?

Ontdek de volledige collectie in de catalogus. Deze kan je hier downloaden in digitale vorm.

Download de catalogus

Breng een bezoekje aan onze toonzaal of maak een vrijblijvende afspraak

Op zoek naar de shop? Follow us on instagram