Tijd voor zomer!

en lekker eten

Geniet van gezellige dagen in de tuin.
d

Thuisblijven wordt zo een stuk prettiger

Samen koken...Samen genieten van lekkere gerechten... En van elkaar.

Voor elk terras een optie

In alle maten en gewichten

ig Green Egg is de meest geliefde kamado BBQ van het allerbeste keramiek. Sinds 1974 zijn we makers van mooie herinneringen. En dat blijven we doen. Big Green Egg is het origineel. The Evergreen.

De mogelijkheden van de EGG zijn grenzeloos. Net als onze service. Daarom krijg je ook levenslange garantie op je EGG. Een garantie op genieten.

Een kamado is geen alledaagse barbecue. De kracht ervan zit onder andere in de combinatie van de ei-vorm en de mogelijkheid om de luchttoevoer en -afvoer te regelen. In het geval van een keramisch exemplaar komt daar het materiaal bij, dat isoleert en warmte terugkaatst.

Tijdens het koken en bij iedere kooktechniek sluit je na elke handeling de deksel. Zodra je dit doet ontstaat er dankzij de vorm een warme luchtstroom. Omdat er maar een klein gedeelte van de lucht kan ontsnappen, circuleert de warmte om je ingrediënt of gerecht. Als een soort heteluchtoven op kolen dus. Met een gesloten deksel gaat er zo min mogelijk warmte verloren en houd je de keramische bbq op de gewenste temperatuur. Hierdoor heb je een goede controle over de garing van de ingrediënten en gerechten.

Laat je culinaire creativiteit de vrije loop met de 5 Piece EGGspander Kit. Dit slimme systeem creëert een oneindig aantal opstellingen waardoor je het maximale uit jezelf én je EGG haalt. Deze goed doordachte set bestaat uit een tweedelig Multi-Level Rack, een convEGGtor Basket en 2 halve rvs roosters. Dat maakt de EGGspander Kit tot het perfecte basispakket voor elke EGG’er.
Op zoek naar de shop? Follow us on instagram