De Classic Deluxe is zonder twijfel één van de meest populaire modellen van het Falcon gamma en
vindt zonder probleem zijn plaats in zowel een landelijke als moderne keuken. Door de toevoeging van
enkele nieuwe functies wordt de kookervaring met dit fornuis nog completer dan voorheen!

De Classic Deluxe 110 Dual Fual is uitgerust met een gaskookplaat en voorzien van (7):
Een multizone, voor maximale flexibiliteit, met 2 vitrokeramische zones van 1,1kW en een antikleef bakplaat – die op deze zone wordt geplaatst – voor het vetarm koken en 5 gasbranders waarvan één krachtige meervoudige brander, uitstekend voor het bereiden van wokgerechten.
De 4 ovens:
Een grote multifunctionele oven van 73 liter met 8 verschillende functies, waaronder een boostfunctie. Hiermee wordt de oven in slechts enkele minuten op de gewenste temperatuur voorverwarmd. Deze oven is uitgerust met een Handyrack, bevestigd aan de ovendeur, en draait, wanneer u de deur opent, automatisch uit de oven.
Een grote heteluchtoven van 73 liter.

Een grilloven met uitschuifbare bakschaal voor het grillen van toast, brochettes en zoveel meer.
Nieuwe functie: het rooster in deze bakschaal kan op 4 verschillende niveaus worden geplaatst, steeds in functie van wat u
wenst te grillen.
Nieuwe functie: een opwarmbare rijslade voor het perfect rijzen van allerlei soorten deeg.
Beschikbaar in 8 kleuren: Black, White, Cream, Cranberry, Olive Green, Royal Pearl en het nieuwe British Racing Green en Regal Blue.
Voor het creëren van een 100% Falcon geheel, zijn ook bijhorende dampkappen beschikbaar.

La Classic Deluxe est l’un des design les plus appréciés de la gamme Falcon qui s’insèrent parfaitement dans une cuisine contemporaine ainsi que dans une cuisine moderne. On a ainsi souhaité retravailler le modèle en offrant de nouvelles astuces afin de proposer une cuisinière plus que complet!

La Classic Deluxe 110 Mixte est équipée d’une table de cuisson au gaz comprenant (7):
Une multizone pour une flexibilité maximum avec deux zones vitrocéramiques 1,1kW et une grille plancha anti-adhésive pour une cuisson diététique qui se place sur cette zone vitrocéramique et 5 feux gaz dont un puissant pour les cuissons au wok par exemple.
Côté fours (4):
Un grand four multifonction de 73 litres avec 8 fonctionnalités dont un boost pour préchauffer le four en quelques minutes seulement. Ce four est équipé d’un plateau suspendu à la porte du four pour faciliter l’accès au plat (Handyrack).
Un grand four chaleur tournante de 73 litres

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.